Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tromi Leopardi FK Kličevo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Bujošević rent richting de bal. Zlatić onderschept slim de pass. Zlatić met een sublieme pass. Antić is nu in balbezit. Antić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maksimović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miljanović met de inworp. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić geeft de bal voor. Lubura bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Milidrag onderschept slim de pass. Milidrag geeft een lange en hoge pass. Baćović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćović schiet op doel. Brstina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tromi Leopardi - FK Kličevo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tromi Leopardi 40%, FK Kličevo 60%.
Tromi Leopardi - FK Kličevo 1:0

47e minuut.
Maletić onderschept slim de pass. Vladušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maletić raakt geblesseerd tijdens het duel. Maletić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nicević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Šepelj heeft problemen om de bal te vangen. Arsenović is nu in balbezit. Met opzet legt Šepelj zijn tegenspeler op de grond. Šepelj krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić speelt de bal door. Vladušić is nu in balbezit. Baćović is nu in balbezit. Baćović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tromi Leopardi 35%, FK Kličevo 65%.
Tromi Leopardi - FK Kličevo 1:0