Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Stolari Simpatični Panteri
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Grubačić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maslovarić de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković begaat een overtreding. Šarić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matošić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ćalasan geeft een lange en hoge pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Đurđić zijn tegenspeler op de grond. Đurđić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Kadija geeft een lange en hoge pass. Radojević is nu in balbezit. Stojanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojanović krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Vučković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadija is nu in balbezit. Šarić onderschept slim de pass. Šarić passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stojanović kopt de bal weg. Kadija is nu in balbezit. Matošić begaat een overtreding. Matošić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Čančar probeert naar een medespeler te passen. Ćostović kopt de bal weg. Mijatović is nu in balbezit. Spajić is nu in balbezit. Spajić haalt uit met een fantastische trap. Čančar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Stolari 53%, Simpatični Panteri 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Stolari - Simpatični Panteri 0:0

75e minuut.
Kadija rent richting de bal. Matošić verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija rent richting de bal. Matošić verovert de bal door een tackle van achteren. Matošić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović geeft een hoge lob. Daar is Mijatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Stolari 48%, Simpatični Panteri 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Stolari - Simpatični Panteri 0:0