Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Leopardi Dobri Panteri
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica rent richting de bal. Španjević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krtolica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krtolica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zloković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Milidragović geeft een hoge lob. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rađen speelt de bal door. Milinkić rent richting de bal. Milinkić haalt uit met een fantastische trap. Zloković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Pandurica met een snelle inworp. Manigoda geeft de bal voor. Klungelig pakt Majkić de bal. Majkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pandurica geeft een hoge lob. Majkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkić onderschept slim de pass. Majkić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krtolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica passt de bal in één keer door. Daar is Milinkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Spasojević geeft de bal voor. Sredić is nu in balbezit. Sredić geeft een hoge lob. Spasojević is nu in balbezit. Spasojević draait met de bal, schiet en ... Paal! Jokšić probeert wanhopig de bal te grijpen. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Leopardi 52%, Dobri Panteri 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Leopardi - Dobri Panteri 0:0

51e minuut.
Pandurica geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Đokić de bal onder controle te krijgen. Cekić is nu in balbezit. Milinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinkić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Krtolica passt de bal met de wreef. Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraneš passt de bal in één keer door. Roganović rent richting de bal. Roganović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Leopardi - Dobri Panteri 1:0

70e minuut.
Krtolica speelt de bal door. Pandurica probeert naar een medespeler te passen. Manigoda is nu in balbezit. Vraneš met een sublieme pass. Manigoda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rađen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Roganović de bal. Backović rent richting de bal. Backović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pavlović rent richting de bal. Španjević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavlović raakt geblesseerd tijdens het duel. Milinkić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Leopardi - Dobri Panteri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Leopardi 46%, Dobri Panteri 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Leopardi - Dobri Panteri 1:1