Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacionalni Udarnik SK Tigrovi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Uskoković geeft de bal voor. Jovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Đapić is nu in balbezit. Antović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šantić. Šantić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jovičić is nu in balbezit. Kuzmić rent richting de bal. Jovičić rent richting de bal. Kuzmić rent richting de bal. Kuzmić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:0

42e minuut.
Inworp. Ban met de inworp. Šantić rent richting de bal. Šantić geeft een lange en hoge pass. Joković springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 48%, SK Tigrovi 52%.
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:0

51e minuut.
Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šantić raakt geblesseerd tijdens het duel. Božić met een snel genomen vrije trap. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Đapić speelt de bal door. Daar is Todorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorović speelt de bal door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:1

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šarenac met een harde bal richting middenveld. Šantić kopt de bal weg. Daar is Proroković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:2

68e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić rent richting de bal. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Banović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 55%, SK Tigrovi 45%.
Internacionalni Udarnik - SK Tigrovi 1:3