Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:23
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: SK Tigrovi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3099
SK Tigrovi Dobri Panteri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Jokšić speelt de bal door. Đapić kopt de bal weg. Daar is Jauković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantić rent richting de bal. Šantić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tigrovi - Dobri Panteri 1:0

9e minuut.
Todorović is nu in balbezit. Krivokapić onderschept slim de pass. Met opzet legt Todorović zijn tegenspeler op de grond. Todorović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Đapić is nu in balbezit. Krivokapić verovert de bal door een tackle van achteren. Majkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Todorović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Pandurica met een snelle inworp. Manigoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manigoda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Manigoda kopt de bal weg. Krezović is nu in balbezit. Krezović geeft een lange en hoge pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krezović speelt de bal door. Rađen is nu in balbezit. Rađen passt de bal in één keer door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rađen probeert naar een medespeler te passen. Đapić rent richting de bal. Majkić verovert de bal door een tackle van achteren. Majkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 54%, Dobri Panteri 46%.
SK Tigrovi - Dobri Panteri 1:0

50e minuut.
Sredić speelt de bal door. Pavlović met een sublieme pass. Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkić onderschept slim de pass. Majkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtolica geeft de bal voor. Manigoda is nu in balbezit. Manigoda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trifunović onderschept slim de pass. Pandurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurica geeft de bal voor. Pavlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović geeft de bal voor. Šarenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tigrovi - Dobri Panteri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tigrovi 56%, Dobri Panteri 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tigrovi - Dobri Panteri 1:1