Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K.CRNOGORACcc Uzorni Borac
E Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Errázuriz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een hoge lob. Concluído rent richting de bal. Concluído draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 1:0

12e minuut.
Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído passt de bal zonder na te denken. Šaronjić rent richting de bal. Concluído rent richting de bal. Concluído schiet op doel. Ćosić bokst de bal weg. Sasin rent richting de bal. Sasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 2:0

14e minuut.
Errázuriz rent richting de bal. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft de bal voor. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Malović met een snelle inworp. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević geeft de bal voor. Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hořejší verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hořejší is nu in balbezit. Hořejší geeft de bal voor. Concluído rent richting de bal. Concluído schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 3:0

25e minuut.
Dueri is nu in balbezit. Janjušević onderschept slim de pass. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Milinović kopt de bal weg. Jokišić controleert de bal met de borst. Concluído rent richting de bal. Concluído haalt uit met een fantastische trap. Ćosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 4:0

37e minuut.
Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević passt de bal in één keer door. Malović geeft een hoge lob. Damjanović heeft problemen om de bal te vangen. Damjanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Concluído passt de bal met de wreef. Milinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović probeert naar een medespeler te passen. Sasin is nu in balbezit. Sasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 5:0

42e minuut.
Concluído passt de bal in één keer door. Sasin rent richting de bal. Arsenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arsenović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.CRNOGORACcc 52%, Uzorni Borac 48%.
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 5:0

47e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Concluído is nu in balbezit. Concluído schiet op doel. Ćosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 6:0

47e minuut.
Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Damjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sasin rent richting de bal. Sasin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 7:0

56e minuut.
Errázuriz kopt de bal weg. Sasin rent richting de bal. Rađen rent richting de bal. Sasin verovert de bal door een tackle van achteren. Sasin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Concluído bereikt de bal nog maar net als eerste. Concluído draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Errázuriz kopt de bal weg. Sasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović is nu in balbezit. Milinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Malović onderschept slim de pass. Malović probeert naar een medespeler te passen. Janjušević speelt de bal door. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Šaronjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas met een sublieme pass. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft de bal voor. Ćosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sasin rent richting de bal. Sasin haalt uit met een fantastische trap. Ćosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Janjušević passt de bal zonder na te denken. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 7:1

79e minuut.
Sasin probeert naar een medespeler te passen. Concluído is nu in balbezit. Sasin rent richting de bal. Sasin schiet op doel. Ćosić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gagović geeft een hoge lob. Inworp. Errázuriz met een snelle inworp. Petović geeft een lange en hoge pass. Concluído springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 8:1

88e minuut.
Zec geeft een hoge lob. Sasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasin speelt de bal door. Concluído rent richting de bal. Concluído schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.CRNOGORACcc 35%, Uzorni Borac 65%.
F.K.CRNOGORACcc - Uzorni Borac 9:1