Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:27
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Lenin Ground
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6728
Soviet Union SSSR SFRJ FK SARAJKA 2
Jos bolja Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten goed
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Manfron rent richting de bal. Bogavac verovert de bal door een tackle van achteren. Bogavac met een sublieme pass. Maltese rent richting de bal. Maltese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Stallone geeft de bal voor. Maltese kopt de bal weg. Klungelig pakt Damjanac de bal. Baelum is nu in balbezit. Baelum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 1:0

9e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac passt de bal met de wreef. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 1:1

17e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Janzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Janzhong met een sublieme pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón draait met de bal, schiet en ... Rončević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković verovert de bal door een tackle van achteren. Joković geeft een hoge lob. Maltese is nu in balbezit. Maltese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský verovert de bal door een tackle van achteren. Hradský passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Plingman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plingman probeert naar een medespeler te passen. Hradský rent richting de bal. Hradský draait met de bal, schiet en ... Rončević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 2:1

43e minuut.
Manfron bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfron passt de bal in één keer door. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bertacchini bokst de bal weg.

45e minuut.
Bogavac speelt de bal door. Daar is Vučinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučinić geeft een lange en hoge pass. Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković schiet op doel. Bertacchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 46%, FK SARAJKA 2 54%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 2:1

50e minuut.
Baelum passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lammie de bal. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Bertacchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 2:2

53e minuut.
Damjanac speelt de bal door. Lammie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammie met een sublieme pass. Maltese heeft problemen om de bal te vangen. Maltese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tascón onderschept slim de pass. Tascón passt de bal in één keer door. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský schiet op doel. Rončević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 3:2

61e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac geeft de bal voor. Novković kopt de bal weg. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Lammie de bal. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac speelt de bal door. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Janzhong is nu in balbezit. Janzhong passt de bal met de wreef. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac geeft een lange en hoge pass. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel. Bertacchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 3:3

73e minuut.
Ružić rent richting de bal. Janzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Janzhong speelt de bal door. Tascón is nu in balbezit. Tascón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Boguský rent richting de bal. Boguský geeft een lange en hoge pass. Hradský probeert de bal aan de voet te houden. Janzhong rent richting de bal. Janzhong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rončević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 35%, FK SARAJKA 2 65%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FK SARAJKA 2 4:3