Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:27
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: FC Borac Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3067
FC Borac Simpatični Panteri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Kaluđerović rent richting de bal. Kaluđerović geeft een hoge lob. Ćalasan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gurović is nu in balbezit. Gurović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Simpatični Panteri 1:0

24e minuut.
Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić geeft een hoge lob. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić onderschept slim de pass. Perišić speelt de bal door. Gurović is nu in balbezit. Gurović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - Simpatični Panteri 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 32%, Simpatični Panteri 68%.
FC Borac - Simpatični Panteri 2:0

51e minuut.
Kustudić rent richting de bal. Kustudić probeert naar een medespeler te passen. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Spajić is nu in balbezit. Spajić speelt de bal door. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Kapisoda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ćostović rent richting de bal. Kasalica onderschept slim de pass. Kasalica passt de bal zonder na te denken. Gurović rent richting de bal. Gurović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kadija probeert de bal aan de voet te houden. Gurović is nu in balbezit. Ćostović is nu in balbezit. Gurović verovert de bal door een tackle van achteren. Gurović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Redžić met de inworp. Ćostović rent richting de bal. Perišić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perišić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ćostović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ćostović kan niet meer verder spelen. Ratković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 42%, Simpatični Panteri 58%.
FC Borac - Simpatični Panteri 2:0