Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sjajni Pekar SK Stolari
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Doeltrap. Pajić trapt de bal weg van het doel. Rikić kopt de bal weg. Lapčević heeft problemen om de bal te vangen. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stojanović rent richting de bal. Stojanović met een sublieme pass. Čvorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvorović geeft een hoge lob. Milovanović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Milovanović geeft een lange en hoge pass. Stambolić is nu in balbezit. Stambolić speelt de bal door. Lapčević is nu in balbezit. Lapčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rikić verovert de bal door een tackle van achteren. Rikić passt de bal met de wreef. Lapčević rent richting de bal. Lapčević schiet op doel. Čančar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - SK Stolari 1:0

30e minuut.
Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanović passt de bal met de wreef. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mijatović trapt de bal weg. Šarić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krstić de bal onder controle te krijgen. Grubačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubačić draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjajni Pekar 52%, SK Stolari 48%.
Sjajni Pekar - SK Stolari 1:0

46e minuut.
Pavlović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milovanović met een snelle inworp. Rikić rent richting de bal. Rikić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lapčević rent richting de bal. Lapčević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - SK Stolari 2:0

48e minuut.
Čvorović rent richting de bal. Mančić onderschept slim de pass. Mančić passt de bal zonder na te denken. Maslovarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslovarić haalt uit met een fantastische trap. Pajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Matošić onderschept slim de pass. Stojanović speelt de bal door. Maslovarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubačić is nu in balbezit. Grubačić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pavlović heeft problemen om de bal te vangen. Milovanović is nu in balbezit. Pavlović begaat een overtreding. Milovanović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Milovanović kan niet meer verder spelen. Sabljić komt het veld opgelopen. Sabljić met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Krstić heeft problemen om de bal te vangen. Krstić geeft een hoge lob. Baucal rent richting de bal. Lapčević onderschept slim de pass. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - SK Stolari 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjajni Pekar 56%, SK Stolari 44%.
Sjajni Pekar - SK Stolari 3:0