Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Leopardi SK Tigrovi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Backović is nu in balbezit. Backović passt de bal in één keer door. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel. Zloković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Leopardi - SK Tigrovi 0:1

16e minuut.
Jokanović is nu in balbezit. Božić verovert de bal door een tackle van achteren. Backović maakt een afschuwelijke overtreding. Backović krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Šarenac trapt de bal weg. Spasojević probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Todorović zijn tegenspeler op de grond. Todorović krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Unčanin passt de bal in één keer door. Todorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Backović rent richting de bal. Jokanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović draait met de bal, schiet en ... Šarenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cekić is nu in balbezit. Cekić geeft de bal voor. Đapić rent richting de bal. Backović verovert de bal door een tackle van achteren. Backović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Leopardi - SK Tigrovi 1:1

43e minuut.
Šarenac probeert naar een medespeler te passen. Joković is nu in balbezit. Joković passt de bal in één keer door. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Leopardi - SK Tigrovi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Leopardi 42%, SK Tigrovi 58%.
CF Leopardi - SK Tigrovi 1:2

67e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidragović kan de bal niet met de borst controleren. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Zloković bokst de bal weg. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Đokić is nu in balbezit. Đokić geeft een hoge lob. Božić rent richting de bal. Jokanović is nu in balbezit. Jokanović haalt uit met een fantastische trap. Šarenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Leopardi 38%, SK Tigrovi 62%.
CF Leopardi - SK Tigrovi 1:2