Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 CF Leopardi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 19
solide Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Backović is nu in balbezit. Ružić rent richting de bal. Ružić geeft een hoge lob. Maltese is nu in balbezit. Maltese draait met de bal, schiet en ... Zloković bokst de bal weg.

5e minuut.
Zloković probeert naar een medespeler te passen. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac met een sublieme pass. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 1:0

20e minuut.
Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidragović rent richting de bal. Maltese onderschept slim de pass. Maltese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 2:0

22e minuut.
Daar is Đokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac passt de bal zonder na te denken. Maltese is nu in balbezit. Maltese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stallone speelt de bal door. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac passt de bal in één keer door. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 3:0

26e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekić rent richting de bal. Cekić speelt de bal door. Backović is nu in balbezit. Backović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stallone onderschept slim de pass. Stallone probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đokić met een snelle inworp. Unčanin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ružić met een harde bal richting middenveld. Cekić rent richting de bal. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac speelt de bal door. Maltese is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 4:0

38e minuut.
Vraneš controleert de bal met de borst. Bogavac rent richting de bal. Bogavac passt de bal met de wreef. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bogavac verovert de bal door een tackle van achteren. Bogavac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maltese de bal. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Milidragović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Stallone de bal. Stallone passt de bal met de wreef. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kljajević de bal onder controle te krijgen. Zloković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kljajević rent richting de bal. Kljajević passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Vučinić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 41%, CF Leopardi 59%.
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 4:0

46e minuut.
Backović rent richting de bal. Backović passt de bal in één keer door. Vraneš is nu in balbezit. Maltese verovert de bal door een tackle van achteren. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac geeft de bal voor. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bogavac rent richting de bal. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Isaković passt de bal in één keer door. Vučinić is nu in balbezit. Vučinić geeft de bal voor. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Vraneš kopt de bal weg. Unčanin is nu in balbezit. Unčanin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Woodcock de bal onder controle te krijgen. Spasojević is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Damjanac speelt de bal door. Bogavac rent richting de bal. Bogavac met een sublieme pass. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Španjević is nu in balbezit. Novković onderschept slim de pass. Novković geeft een lange en hoge pass. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Damjanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novković rent richting de bal. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Novković onderschept slim de pass. Novković draait met de bal, schiet en ... Zloković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 51%, CF Leopardi 49%.
FK SARAJKA 2 - CF Leopardi 4:0