Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Čelik Internacionalni Mašinac
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Šarčević is nu in balbezit. Kuzmić verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmić speelt de bal door. Topić heeft problemen om de bal te vangen. Topić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Roganović onderschept slim de pass. Đurković onderschept slim de pass. Đurković speelt de bal door. Daar is Rašović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović met een sublieme pass. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel. Mamula probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Jaredić de bal. Kadić probeert naar een medespeler te passen. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap. Mamula probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Čelik 60%, Internacionalni Mašinac 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Čelik - Internacionalni Mašinac 0:0

52e minuut.
Joković is nu in balbezit. Bušković is nu in balbezit. Kuzmić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzmić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Šarčević geeft een lange en hoge pass. Davidović rent richting de bal. Krtolica begaat een overtreding. Krtolica krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Luković passt de bal met de wreef. Kuzmić rent richting de bal. Šarčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić onderschept slim de pass. Kuzmić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mamula kopt de bal weg. Klungelig pakt Mileusnić de bal. Mileusnić geeft een hoge lob. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap. Labović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lapić speelt de bal door. Klungelig pakt Kadić de bal. Topić rent richting de bal. Topić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Čelik 65%, Internacionalni Mašinac 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Čelik - Internacionalni Mašinac 0:0