Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Sindikalac Tehnički Udarnik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivanković zal de hoekschop nemen. Stamenić kopt de bal weg. Janjetović kan de bal niet met de borst controleren. Kostović is nu in balbezit. Kostović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jojić onderschept slim de pass. Jojić speelt de bal door. Vraneš met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. Zlatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Janićijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjetović rent richting de bal. Janićijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Albijanić speelt de bal door. Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraneš passt de bal met de wreef. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stamenić passt de bal in één keer door. Kostović is nu in balbezit. Kostović met een sublieme pass. Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sindikalac - Tehnički Udarnik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sindikalac 54%, Tehnički Udarnik 46%.
SK Sindikalac - Tehnički Udarnik 1:0

52e minuut.
Stamenić kopt de bal weg. Jojić is nu in balbezit. Jojić met een sublieme pass. Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jojić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janićijević de bal. Janjetović rent richting de bal. Janjetović schiet op doel. Redžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sindikalac - Tehnički Udarnik 2:0

71e minuut.
Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Cukić passt de bal met de wreef. Janjetović rent richting de bal. Janjetović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Vojnić de bal. Prlainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlainović passt de bal in één keer door. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sindikalac - Tehnički Udarnik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sindikalac 41%, Tehnički Udarnik 59%.
SK Sindikalac - Tehnički Udarnik 2:1