Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gadni Zadrugari Sjajni Slonovi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Đuričić geeft een lange en hoge pass. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić onderschept slim de pass. Glišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:1

6e minuut.
Dacić verovert de bal door een tackle van achteren. Glišić rent richting de bal. Dacić onderschept slim de pass. Slijepčević verovert de bal door een tackle van achteren. Slijepčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Glišić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kontić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorajlić is nu in balbezit. Glišić rent richting de bal. Glišić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadni Zadrugari 67%, Sjajni Slonovi 33%.
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:2

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Vučurović de bal onder controle te krijgen. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacić is nu in balbezit. Glišić is nu in balbezit. Glišić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sorajlić is nu in balbezit. Sorajlić speelt de bal door. Kontić rent richting de bal. Slijepčević verovert de bal door een tackle van achteren. Slijepčević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:3

70e minuut.
Vojnović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glišić kopt de bal weg. Slijepčević is nu in balbezit. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap. Crnogorčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:4

90e minuut.
Vladić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojnović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čupić rent richting de bal. Čupić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadni Zadrugari 59%, Sjajni Slonovi 41%.
Gadni Zadrugari - Sjajni Slonovi 0:4