Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacionalni Mašinac Nečuveni Papagaji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Luković heeft problemen om de bal te vangen. Bogićević is nu in balbezit. Mileusnić begaat een overtreding. Mileusnić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ninić speelt de bal door. Bečković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečković probeert naar een medespeler te passen. Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov draait met de bal, schiet en ... Radovanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Mileusnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogićević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogićević speelt de bal door. Bračanov is nu in balbezit. Bračanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bogićević rent richting de bal. Luković is nu in balbezit. Luković met een sublieme pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Roganović speelt de bal door. Ninić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Mašinac 68%, Nečuveni Papagaji 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internacionalni Mašinac - Nečuveni Papagaji 0:0

52e minuut.
Bogićević passt de bal met de wreef. Bračanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roganović. Roganović krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Jaredić geeft een hoge lob. Mileusnić is nu in balbezit. Ninić maakt een afschuwelijke overtreding. Ninić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Ban trapt de bal weg van het doel. Ćuković kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Drakulić de bal onder controle te krijgen. Bračanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bračanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Roganović met een sublieme pass. Mileusnić is nu in balbezit. Met opzet legt Bogićević zijn tegenspeler op de grond. Bogićević krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kuzmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić passt de bal zonder na te denken. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel. Vuković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Mašinac - Nečuveni Papagaji 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Mašinac 56%, Nečuveni Papagaji 44%.
Internacionalni Mašinac - Nečuveni Papagaji 1:0