Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Tigrovi SK Sindikalac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kajganić is nu in balbezit. Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović rent richting de bal. Janjetović draait met de bal, schiet en ... Robović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Tigrovi - SK Sindikalac 0:1

12e minuut.
Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović passt de bal met de wreef. Ivanković speelt de bal door. Janjetović rent richting de bal. Janjetović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ivanković speelt de bal door. Bajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janjetović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Tigrovi 44%, SK Sindikalac 56%.
Odlični Tigrovi - SK Sindikalac 0:1

57e minuut.
Sabljić speelt de bal door. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić passt de bal met de wreef. Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Cukić rent richting de bal. Sabljić is nu in balbezit. Janjetović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjetović haalt uit met een fantastische trap. Banjević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Tigrovi - SK Sindikalac 0:2

88e minuut.
Radojičić geeft de bal voor. Inworp. Ivanković met een snelle inworp. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janjetović rent richting de bal. Janjetović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Tigrovi - SK Sindikalac 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Tigrovi 58%, SK Sindikalac 42%.
Odlični Tigrovi - SK Sindikalac 0:3