Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Pravnik Razorni Panteri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
Danilović rent richting de bal. Jolović verovert de bal door een tackle van achteren. Maljević is nu in balbezit. Borota verovert de bal door een tackle van achteren. Borota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikodinović verovert de bal door een tackle van achteren. Radojković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radojković krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. Ikodinović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macura. Macura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Pravnik 53%, Razorni Panteri 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odlični Pravnik - Razorni Panteri 0:0

50e minuut.
Rudović met een sublieme pass. Maljević is nu in balbezit. Maljević geeft een hoge lob. Đurđevac heeft problemen om de bal te vangen. Đurđevac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jolović kopt de bal weg. Daar is Mitrušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đurđevac verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđevac draait met de bal, schiet en ... Čusto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Pravnik - Razorni Panteri 0:1

67e minuut.
Vidić met een sublieme pass. Macura rent richting de bal. Ikodinović begaat een overtreding. Ikodinović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Pravnik 42%, Razorni Panteri 58%.
Odlični Pravnik - Razorni Panteri 0:1