Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Turbina Brzi Farmaceut
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Šajin passt de bal met de wreef. Krapović rent richting de bal. Ivković onderschept slim de pass. Šajin verovert de bal door een tackle van achteren. Šajin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Šajin heeft problemen om de bal te vangen. Krapović rent richting de bal. Ivković verovert de bal door een tackle van achteren. Šajin rent richting de bal. Šajin draait met de bal, schiet en ... Kovačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Doeltrap. Smiljanić met een harde bal richting middenveld. Begović kopt de bal weg. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović draait met de bal, schiet en ... Kovačević bokst de bal weg.

17e minuut.
Vanić is nu in balbezit. Krunovac begaat een overtreding. Vanić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Krapović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Zogović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begović is nu in balbezit. Begović passt de bal zonder na te denken. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vladić geeft een hoge lob. Stojinić kopt de bal weg. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Turbina - Brzi Farmaceut 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Turbina 42%, Brzi Farmaceut 58%.
Slavni Turbina - Brzi Farmaceut 0:1

48e minuut.
Stojinić rent richting de bal. Šajin rent richting de bal. Met opzet legt Stojinić zijn tegenspeler op de grond. Šajin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Šajin kan niet meer verder spelen. Trivković komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Begović kopt de bal weg. Trivković is nu in balbezit. Malović rent richting de bal. Trivković onderschept slim de pass. Trivković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ivković is nu in balbezit. Krapović rent richting de bal. Trivković is nu in balbezit. Trivković draait met de bal, schiet en ... Kovačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavni Turbina - Brzi Farmaceut 1:1

59e minuut.
Krunovac passt de bal in één keer door. Krapović is nu in balbezit. Krapović passt de bal in één keer door. Trivković rent richting de bal. Trivković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Turbina - Brzi Farmaceut 2:1

84e minuut.
Stijović met de inworp. Sekulić is nu in balbezit. Ivković is nu in balbezit. Sekulić verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Turbina 43%, Brzi Farmaceut 57%.
Slavni Turbina - Brzi Farmaceut 2:1