Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odlični Metalac Opasni Vranci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Arsenić rent richting de bal. Stamatović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stamatović met een sublieme pass. Arsenić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baštrica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Metalac - Opasni Vranci 0:1

15e minuut.
Rankić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dedajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedajić met een sublieme pass. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odlični Metalac - Opasni Vranci 1:1

21e minuut.
Dedajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić speelt de bal door. Klungelig pakt Baštrica de bal. Baštrica haalt uit met een fantastische trap. Vukajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Metalac - Opasni Vranci 1:2

28e minuut.
Rankić passt de bal in één keer door. Baštrica rent richting de bal. Krtolica rent richting de bal. Baštrica rent richting de bal. Baštrica draait met de bal, schiet en ... Vukajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Kokotović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokotović geeft de bal voor. Klungelig pakt Banićević de bal. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Metalac 66%, Opasni Vranci 34%.
Odlični Metalac - Opasni Vranci 1:2

54e minuut.
Medan geeft een lange en hoge pass. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić probeert naar een medespeler te passen. Krtolica rent richting de bal. Krtolica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Metalac - Opasni Vranci 1:3

69e minuut.
Kozomora geeft een lange en hoge pass. Brajić met een sublieme pass. Čović heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Šupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ninčić speelt de bal door. Kokotović rent richting de bal. Kokotović probeert naar een medespeler te passen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dedajić rent richting de bal. Rankić is nu in balbezit. Rankić passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel. Šupić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Odlični Metalac - Opasni Vranci 2:3

88e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović passt de bal met de wreef. Marović is nu in balbezit. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odlični Metalac 56%, Opasni Vranci 44%.
Odlični Metalac - Opasni Vranci 2:3