Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polomljenji Stranci Razorni Panteri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Anđušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić passt de bal in één keer door. Šajin kan de bal niet met de borst controleren. Šajin draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vitakić de bal. Radončić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Babić probeert naar een medespeler te passen. Šajin rent richting de bal. Šajin passt de bal met de wreef. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jolović speelt de bal door. Pekić is nu in balbezit. Pekić met een sublieme pass. Ikodinović rent richting de bal. Ikodinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ivanović is nu in balbezit. Pantić onderschept slim de pass. Pantić speelt de bal door. Đurđevac is nu in balbezit. Đurđevac schiet op doel. Šarac bokst de bal weg.

22e minuut.
Anđušić passt de bal in één keer door. Slavnić is nu in balbezit. Anđušić onderschept slim de pass. Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pantić geeft een lange en hoge pass. Tomović rent richting de bal. Jolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomović rent richting de bal. Tomović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Đurđevac verovert de bal door een tackle van achteren. Ikodinović rent richting de bal. Đurđevac is nu in balbezit. Đurđevac haalt uit met een fantastische trap. Šarac probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Lukšić geeft een lange en hoge pass. Martić kan de bal niet met de borst controleren. Pantić speelt de bal door. Klungelig pakt Ikodinović de bal. Pantić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šestić met een snelle inworp. Babić heeft problemen om de bal te vangen. Babić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 53%, Razorni Panteri 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polomljenji Stranci - Razorni Panteri 0:0

62e minuut.
Slavnić geeft een hoge lob. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft de bal voor. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Razorni Panteri 1:0

64e minuut.
Martić rent richting de bal. Martić geeft een lange en hoge pass. Vitakić kopt de bal weg. Šajin rent richting de bal. Šajin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Šajin geeft de bal voor. Vitakić kopt de bal weg. Ignjatović controleert de bal met de borst. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Razorni Panteri 2:0

77e minuut.
Šajin speelt de bal door. Anđušić is nu in balbezit. Slavnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavnić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Đurđevac rent richting de bal. Šestić onderschept slim de pass. Šestić probeert naar een medespeler te passen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Radončić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 43%, Razorni Panteri 57%.
Polomljenji Stranci - Razorni Panteri 2:0