Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rogovi CF Građevinar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Slavić is nu in balbezit. Lojpur onderschept slim de pass. Dragić is nu in balbezit. Slavić is nu in balbezit. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bandić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlićević passt de bal in één keer door. Gagović rent richting de bal. Gagović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dudić met de inworp. Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đapić krijgt een gele kaart. Dragić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragić wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Čolan met de inworp. Dragić is nu in balbezit. Dragić passt de bal in één keer door. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rogovi 61%, CF Građevinar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rogovi - CF Građevinar 0:0

55e minuut.
Lončar rent richting de bal. Pavlićević rent richting de bal. Lončar maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlićević roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pavlićević kan niet meer verder spelen. Krnojelac komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dragić is nu in balbezit. Đapić onderschept slim de pass. Đapić passt de bal zonder na te denken. Gagović is nu in balbezit. Gagović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lojpur rent richting de bal. Lojpur geeft een lange en hoge pass. Daar is Popadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagović is nu in balbezit. Gagović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Popadić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borić met een snelle inworp. Krnojelac is nu in balbezit. Krnojelac geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rogovi - CF Građevinar 1:0

77e minuut.
Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dragić de bal. Slavić is nu in balbezit. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rogovi 32%, CF Građevinar 68%.
FK Rogovi - CF Građevinar 1:0