Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polomljenji Stranci Ponosni Rogovi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tarabić onderschept slim de pass. Tarabić probeert naar een medespeler te passen. Ćeranić rent richting de bal. Đapić verovert de bal door een tackle van achteren. Đapić draait met de bal, schiet en ... Šarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Šajin met een sublieme pass. Babić is nu in balbezit. Babić met een sublieme pass. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Ponosni Rogovi 1:0

40e minuut.
Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft een hoge lob. Inworp. Berdović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šajin kopt de bal weg. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal zonder na te denken. Martić is nu in balbezit. Martić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 49%, Ponosni Rogovi 51%.
Polomljenji Stranci - Ponosni Rogovi 1:0

50e minuut.
Doeltrap. Grozdić met een harde bal richting middenveld. Ivanović rent richting de bal. Rudović onderschept slim de pass. Rudović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polomljenji Stranci - Ponosni Rogovi 1:1

67e minuut.
Ivanović rent richting de bal. Mudrinić verovert de bal door een tackle van achteren. Đapić rent richting de bal. Rudović rent richting de bal. Rudović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Orlović de bal onder controle te krijgen. Ivanović rent richting de bal. Mudrinić is nu in balbezit. Rudović rent richting de bal. Rudović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić verovert de bal door een tackle van achteren. Đapić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tarabić is nu in balbezit. Ivanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanović speelt de bal door. Daar is Šajin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šajin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šarac trapt de bal weg. Tarabić kopt de bal weg. Daar is Rudović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 52%, Ponosni Rogovi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polomljenji Stranci - Ponosni Rogovi 1:1