Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Radnik Brzi Farmaceut
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Stojinić speelt de bal door. Klungelig pakt Zogović de bal. Zogović speelt de bal door. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popadić de bal. Popadić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiljanić is nu in balbezit. Tešanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Nikić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kovačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lugonjić passt de bal zonder na te denken. Čizmić is nu in balbezit. Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović onderschept slim de pass. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zogović schiet op doel. Mićović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Stojinić onderschept slim de pass. Stojinić passt de bal in één keer door. Jarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić verovert de bal door een tackle van achteren. Popadić haalt uit met een fantastische trap. Mićović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 50%, Brzi Farmaceut 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Brzi Farmaceut 0:0

50e minuut.
Popadić is nu in balbezit. Jarić rent richting de bal. Popadić onderschept slim de pass. Popadić draait met de bal, schiet en ... Mićović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - Brzi Farmaceut 0:1

59e minuut.
Tešanović rent richting de bal. Stojinić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojinić probeert naar een medespeler te passen. Popadić rent richting de bal. Popadić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kovačević speelt de bal door. Komljenović kopt de bal weg. Klungelig pakt Malović de bal. Tešanović rent richting de bal. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Radnik - Brzi Farmaceut 1:1

81e minuut.
Smiljanić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soldatović met een snelle inworp. Nikić is nu in balbezit. Nikić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 49%, Brzi Farmaceut 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Radnik - Brzi Farmaceut 1:1