Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magični Amater Opaljeni Metalac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Opaljeni Metalac 1:0

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Međedović met een harde bal richting middenveld. Grujičić kopt de bal weg. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bogavac passt de bal in één keer door. Ireiz controleert de bal met de borst. Bogavac rent richting de bal. Bogavac draait met de bal, schiet en ... Milinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magični Amater - Opaljeni Metalac 1:1

20e minuut.
Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković geeft een hoge lob. Tičić speelt de bal door. Kandić rent richting de bal. Kandić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tičić met een sublieme pass. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krsmanović. Đuričić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kandić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grujičić is nu in balbezit. Grujičić geeft de bal voor. Daar is Joković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Đuričić met een sublieme pass. Vilotić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogić. Gogić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dimić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Međedović de bal. Bogavac rent richting de bal. Bogavac draait met de bal, schiet en ... Milinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Krsmanović heeft problemen om de bal te vangen. Krsmanović passt de bal in één keer door. Karić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz onderschept slim de pass. Ireiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vilotić met een snelle inworp. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandić geeft een lange en hoge pass. Đuričić rent richting de bal. Đuričić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kokotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 45%, Opaljeni Metalac 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magični Amater - Opaljeni Metalac 1:1

71e minuut.
Vilotić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ročen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Karić probeert naar een medespeler te passen. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca is nu in balbezit. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lapić geeft de bal voor. Inworp. Trišić met de inworp. Tičić rent richting de bal. Tičić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 45%, Opaljeni Metalac 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magični Amater - Opaljeni Metalac 1:1