Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naš Pingvini Tromi Magarci
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić rent richting de bal. Aligrudić onderschept slim de pass. Batrić rent richting de bal. Batrić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mirić rent richting de bal. Vukčević rent richting de bal. Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Batrić is nu in balbezit. Batrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naš Pingvini - Tromi Magarci 1:0

44e minuut.
Aligrudić rent richting de bal. Šuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuletić passt de bal zonder na te denken. Dragić rent richting de bal. Vučelić geeft een lange en hoge pass. Stupić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naš Pingvini 55%, Tromi Magarci 45%.
Naš Pingvini - Tromi Magarci 1:0

65e minuut.
Šuletić is nu in balbezit. Mišović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišović rent richting de bal. Mišović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ćorović rent richting de bal. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin probeert naar een medespeler te passen. Mirić rent richting de bal. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Golijanin is nu in balbezit. Ćorović maakt een afschuwelijke overtreding. Ćorović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naš Pingvini 54%, Tromi Magarci 46%.
Naš Pingvini - Tromi Magarci 1:0