Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magični Amater Zapadni Čelik
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Mitrinović geeft de bal voor. Ročen kopt de bal weg. Kandić rent richting de bal. Kandić geeft de bal voor. Nicović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Medaković geeft de bal voor. Inworp. Ročen met de inworp. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mekić rent richting de bal. Mekić met een sublieme pass. Vojković is nu in balbezit. Vojković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Međedović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Vladušić de bal. Joković rent richting de bal. Vladušić onderschept slim de pass. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Zapadni Čelik 0:1

32e minuut.
Šarović geeft een lange en hoge pass. Šumić probeert de bal aan de voet te houden. Trišić geeft een hoge lob. Đuričić heeft problemen om de bal te vangen. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trišić passt de bal in één keer door. Mitrinović is nu in balbezit. Trišić speelt de bal door. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 42%, Zapadni Čelik 58%.
Magični Amater - Zapadni Čelik 0:1

58e minuut.
Pićan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vojković de bal. Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković haalt uit met een fantastische trap. Milinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Šumić passt de bal met de wreef. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić passt de bal in één keer door. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Trišić passt de bal in één keer door. Šarović is nu in balbezit. Šarović passt de bal zonder na te denken. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nicović met een harde bal richting middenveld. Karić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujanić de bal. Đuričić rent richting de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Trišić verovert de bal door een tackle van achteren. Trišić speelt de bal door. Lečić is nu in balbezit. Đuričić rent richting de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 39%, Zapadni Čelik 61%.
Magični Amater - Zapadni Čelik 0:1