Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udarni Radnik Laki Opanci
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić geeft een hoge lob. Živić kopt de bal weg. Kadija rent richting de bal. Kadija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udarni Radnik - Laki Opanci 0:1

31e minuut.
Mrković onderschept slim de pass. Čavor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrković. Mrković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udarni Radnik 42%, Laki Opanci 58%.
Udarni Radnik - Laki Opanci 0:1

56e minuut.
Špoljarić geeft de bal voor. Matijašević kopt de bal weg. Antović heeft problemen om de bal te vangen. Kadija rent richting de bal. Kadija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udarni Radnik - Laki Opanci 0:2

60e minuut.
Daar is Popadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavor onderschept slim de pass. Čavor probeert naar een medespeler te passen. Batrić is nu in balbezit. Batrić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Đurašinović is nu in balbezit. Batrić rent richting de bal. Đurašinović rent richting de bal. Batrić rent richting de bal. Batrić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Udarni Radnik - Laki Opanci 1:2

68e minuut.
Aničić is nu in balbezit. Zoričić onderschept slim de pass. Zoričić probeert naar een medespeler te passen. Antović is nu in balbezit. Antović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Aničić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadija rent richting de bal. Aničić begaat een overtreding. Aničić krijgt een gele kaart. Kadija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kristić met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Čavor is nu in balbezit. Đurašinović onderschept slim de pass. Đurašinović passt de bal zonder na te denken. Batrić rent richting de bal. Batrić draait met de bal, schiet en ... Jestrović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udarni Radnik 52%, Laki Opanci 48%.
Udarni Radnik - Laki Opanci 1:2