Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magični Amater Krilati Medvjedi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Raić geeft een lange en hoge pass. Bojinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joković. Joković krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Mihić onderschept slim de pass. Mihić geeft een lange en hoge pass. Kandić is nu in balbezit. Kandić haalt uit met een fantastische trap. Golić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Krilati Medvjedi 1:0

10e minuut.
Milinović trapt de bal weg. Kandić kopt de bal weg. Raić rent richting de bal. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bogdanović rent richting de bal. Bogdanović passt de bal in één keer door. Joković rent richting de bal. Aćimović verovert de bal door een tackle van achteren. Aćimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Radmilović verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrinović rent richting de bal. Mitrinović passt de bal zonder na te denken. Kandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Krilati Medvjedi 2:0

29e minuut.
Vitezović is nu in balbezit. Vitezović passt de bal zonder na te denken. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović haalt uit met een fantastische trap. Milinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Krilati Medvjedi 2:1

35e minuut.
Ročen met een sublieme pass. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović rent richting de bal. Đuričić onderschept slim de pass. Đuričić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Krilati Medvjedi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 49%, Krilati Medvjedi 51%.
Magični Amater - Krilati Medvjedi 3:1

49e minuut.
Karić rent richting de bal. Pepić is nu in balbezit. Karić onderschept slim de pass. Karić geeft een lange en hoge pass. Tičić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Đuričić is nu in balbezit. Đuričić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magični Amater - Krilati Medvjedi 4:1

53e minuut.
Joković rent richting de bal. Joković geeft een hoge lob. Raić kopt de bal weg. Aćimović kan de bal niet met de borst controleren. Aćimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magični Amater 34%, Krilati Medvjedi 66%.
Magični Amater - Krilati Medvjedi 4:1