Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbugua fc 24 Northland
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Barkley is nu in balbezit. Barkley geeft een hoge lob. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ... Kilonzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 1:0

11e minuut.
Shah is nu in balbezit. Ťuhýk onderschept slim de pass. Ťuhýk met een sublieme pass. Barkley heeft problemen om de bal te vangen. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Husson is nu in balbezit. Husson speelt de bal door. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 2:0

18e minuut.
Adumbe geeft een hoge lob. Kitutele met een sublieme pass. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ... Kilonzo bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ťuhýk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Husson springt en kopt de bal. Kilonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 3:0

27e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Klungelig pakt Husson de bal. Husson probeert naar een medespeler te passen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley draait met de bal, schiet en ... Kilonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi met een sublieme pass. Semenya is nu in balbezit. Semenya draait met de bal, schiet en ... Mezzana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 3:1

34e minuut.
Ťuhýk verovert de bal door een tackle van achteren. Ťuhýk passt de bal met de wreef. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson schiet op doel. Kimaiyo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 4:1

42e minuut.
Kilonzo trapt de bal weg. Daar is Munandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sveen is nu in balbezit. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Kilonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Shah verovert de bal door een tackle van achteren. Shah geeft een hoge lob. Inworp. Ťuhýk met de inworp. Ruscher geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 34%, Northland 66%.
Mbugua fc 24 - Northland 4:1

46e minuut.
Barkley passt de bal in één keer door. Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk met een sublieme pass. Sveen geeft een lange en hoge pass. Husson springt en kopt de bal. Kilonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 5:1

56e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen speelt de bal door. Gachu rent richting de bal. Barkley onderschept slim de pass. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 6:1

63e minuut.
Kimaiyo controleert de bal met de borst. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson is nu in balbezit. Sveen rent richting de bal. Sveen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kibet rent richting de bal. Sveen verovert de bal door een tackle van achteren. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Husson heeft problemen om de bal te vangen. Husson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal zonder na te denken. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 7:1

79e minuut.
Sveen verovert de bal door een tackle van achteren. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Kimaiyo met een sublieme pass. Ruscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Northland 8:1

80e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley is nu in balbezit. Husson is nu in balbezit. Husson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 16%, Northland 84%.
Mbugua fc 24 - Northland 8:1