Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAMSEY FC FC KipKøntë
433 Tactiek XT
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten adequate
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


10e minuut.
Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Penninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi maakt een afschuwelijke overtreding. Mwachofi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi passt de bal in één keer door. Wasilkowski probeert de bal met de borst te controleren. Chesire verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire haalt uit met een fantastische trap. Matera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Penninck speelt de bal door. Roque is nu in balbezit. Roque geeft de bal voor. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:0

36e minuut.
Chesire is nu in balbezit. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire is nu in balbezit. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:1

38e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Ochiang passt de bal met de wreef. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:2

45e minuut.
Daar is Maranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo geeft een lange en hoge pass. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Abol komt het veld opgelopen. Mbuvi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAMSEY FC 66%, FC KipKøntë 34%.
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:2

47e minuut.
Tuczapski passt de bal zonder na te denken. Koech probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nduria de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol passt de bal in één keer door. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abol passt de bal zonder na te denken. Chesire heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel. Wasilkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Winiarski rent richting de bal. Winiarski geeft een hoge lob. Koech kopt de bal weg. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire passt de bal zonder na te denken. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Matera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:3

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Chesire de bal onder controle te krijgen. Mwachofi rent richting de bal. Winiarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winiarski krijgt een gele kaart. Mwachofi raakt geblesseerd tijdens het duel. Abol wilt de vrije trap nemen. Matera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 1:4

71e minuut.
Mambo-Mumba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roque met een snelle inworp. Koech rent richting de bal. Koech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 2:4

81e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Gupta passt de bal zonder na te denken. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Matera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAMSEY FC - FC KipKøntë 2:5

86e minuut.
Matera met een sublieme pass. Gupta kopt de bal weg. Matuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Matera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAMSEY FC 71%, FC KipKøntë 29%.
RAMSEY FC - FC KipKøntë 2:5