Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenz bestz fc Tusker F.C.
hh Tactiek AFK
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Odhiambo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onyancha de bal. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Shikuku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wambugu geeft de bal voor. Morariu probeert de bal aan de voet te houden. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo draait met de bal, schiet en ... Lifaen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:0

22e minuut.
Inworp. Matuszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov geeft de bal voor. Kapa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matilu is nu in balbezit. Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipahi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kenyatta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shikuku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:1

27e minuut.
Mališ onderschept slim de pass. Mališ met een sublieme pass. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ... Shikuku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ptasiński komt het veld opgelopen. Valuev komt het veld opgelopen. Pilch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 54%, Tusker F.C. 46%.
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:2

46e minuut.
Arango Saenz komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Machethe speelt de bal door. Simiyu heeft problemen om de bal te vangen. Kapa begaat een overtreding. Kapa krijgt een gele kaart. Simiyu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Valuev onderschept slim de pass. Ptasiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chojka de bal. Chojka draait met de bal, schiet en ... Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:3

51e minuut.
Matilu rent richting de bal. Pilch onderschept slim de pass. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka schiet op doel. Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:4

62e minuut.
Chipende geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arango Saenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ptasiński kan de bal niet met de borst controleren. Wambugu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ptasiński. Ptasiński krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kapa is nu in balbezit. Kapa geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz kopt de bal weg. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

69e minuut.
Chelanga geeft een lange en hoge pass. Ptasiński probeert de bal aan de voet te houden. Machethe is nu in balbezit. Machethe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matilu heeft problemen om de bal te vangen. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka passt de bal zonder na te denken. Pilch rent richting de bal. Pilch schiet op doel. Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Onyancha geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz geeft de bal voor. Chojka is nu in balbezit. Chojka schiet op doel. Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kapa met de inworp. Klungelig pakt Ptasiński de bal. Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Arango Saenz is nu in balbezit. Arango Saenz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mbareck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chelanga controleert de bal met de borst. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe is nu in balbezit. Machethe geeft de bal voor. Lifaen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 59%, Tusker F.C. 41%.
kenz bestz fc - Tusker F.C. 1:4