Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE ELITES Papanui Burst
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Masya met een sublieme pass. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony schiet op doel. Odhiambo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE ELITES - Papanui Burst 0:1

9e minuut.
Ngumi is nu in balbezit. Ngumi geeft een hoge lob. Korir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ngotho met een sublieme pass. Ngumi rent richting de bal. Ngumi geeft een lange en hoge pass. Lelel rent richting de bal. Lelel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chipende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Omondi geeft een hoge lob. Inworp. Lelel met een snelle inworp. Odumbe rent richting de bal. Odumbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi passt de bal in één keer door. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Odumbe onderschept slim de pass. Odumbe speelt de bal door. Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maina met de inworp. Odumbe rent richting de bal. Odumbe met een sublieme pass. Korir rent richting de bal. Korir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE ELITES 48%, Papanui Burst 52%.
THE ELITES - Papanui Burst 0:1

50e minuut.
Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott passt de bal met de wreef. Ngotho is nu in balbezit. Chepkwony onderschept slim de pass. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Odumbe rent richting de bal. Odumbe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chipende de bal. Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lekimeju rent richting de bal. Korir verovert de bal door een tackle van achteren. Korir passt de bal met de wreef. Odumbe rent richting de bal. Odumbe draait met de bal, schiet en ... Gachu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE ELITES 57%, Papanui Burst 43%.
THE ELITES - Papanui Burst 0:1