Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbugua fc 24 The Redmen FC
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 21.6
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Gitonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gitonga met een sublieme pass. Sveen met een sublieme pass. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Bayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gitonga heeft problemen om de bal te vangen. Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal zonder na te denken. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Bayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 1:0

11e minuut.
Sveen geeft een lange en hoge pass. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 2:0

16e minuut.
Sveen geeft een hoge lob. Muhavi met een sublieme pass. Ruscher geeft een lange en hoge pass. Barkley maakt een snoekduik en kopt de bal. Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk onderschept slim de pass. Ťuhýk speelt de bal door. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Husson draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Maiyani de bal. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ... Bayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 3:0

31e minuut.
Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele geeft een lange en hoge pass. Husson is nu in balbezit. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 4:0

33e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Barkley is nu in balbezit. Barkley passt de bal zonder na te denken. Husson heeft problemen om de bal te vangen. Husson haalt uit met een fantastische trap. Bayo bokst de bal weg.

36e minuut.
Njoka kan de bal niet met de borst controleren. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos probeert naar een medespeler te passen. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 5:0

37e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Ruscher speelt de bal door. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley draait met de bal, schiet en ... Bayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga onderschept slim de pass. Oyuga geeft de bal voor. Ťuhýk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Njoka geeft een lange en hoge pass. Kitutele is nu in balbezit. Kitutele passt de bal zonder na te denken. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Bayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Chudasama kan de bal niet met de borst controleren. Pettinati is nu in balbezit. Pettinati geeft een lange en hoge pass. Husson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 18%, The Redmen FC 82%.
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 6:0

47e minuut.
Ruscher passt de bal met de wreef. Husson rent richting de bal. Husson passt de bal in één keer door. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Bayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 7:0

51e minuut.
Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga passt de bal zonder na te denken. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ruscher kan de bal niet met de borst controleren. Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Ťuhýk is nu in balbezit. Ťuhýk passt de bal zonder na te denken. Barkley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Husson rent richting de bal. Husson passt de bal zonder na te denken. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel. Bayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 8:0

58e minuut.
Inworp. Kitutele met de inworp. Yego rent richting de bal. Yego geeft de bal voor. Chelanga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen passt de bal zonder na te denken. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel. Maiyani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ťuhýk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barkley kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 9:0

63e minuut.
Husson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oyuga de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yego geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barkley springt en kopt de bal. Bayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 10:0

69e minuut.
Sveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Maiyani de bal. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 11:0

73e minuut.
Husson rent richting de bal. Husson geeft de bal voor. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Bayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 12:0

77e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga is nu in balbezit. Husson verovert de bal door een tackle van achteren. Husson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Yego geeft een lange en hoge pass. Sveen geeft een lange en hoge pass. Oyuga kopt de bal weg. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chelanga met een sublieme pass. Ťuhýk met een sublieme pass. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Bayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oyuga is nu in balbezit. Husson onderschept slim de pass. Husson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 30%, The Redmen FC 70%.
Mbugua fc 24 - The Redmen FC 13:0