Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tusker F.C. RAMSEY FC
AFK Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 30
good Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Winiarski geeft een lange en hoge pass. Koech kopt de bal weg. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Koech passt de bal met de wreef. Tuczapski is nu in balbezit. Kapa probeert naar een medespeler te passen. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bu kan de bal niet met de borst controleren. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Madziar probeert de bal aan de voet te houden. Lifaen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tusker F.C. - RAMSEY FC 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həmidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Morariu passt de bal met de wreef. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Matuszczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matuszczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Veli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczapski met een snelle inworp. Koech geeft de bal voor. Koech springt en kopt de bal. Lifaen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Həmidov speelt de bal door. Klungelig pakt Kapa de bal. Kapa passt de bal met de wreef. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roque geeft de bal voor. Veli is nu in balbezit. Veli geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ... Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilch komt het veld opgelopen. Valuev komt het veld opgelopen. Ptasiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tusker F.C. 50%, RAMSEY FC 50%.
Tusker F.C. - RAMSEY FC 0:1

46e minuut.
Chojka komt het veld opgelopen. Arango Saenz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Veli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapa rent richting de bal. Kapa geeft de bal voor. Pilch is nu in balbezit. Pilch schiet op doel. Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Valuev passt de bal zonder na te denken. Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Winiarski rent richting de bal. Pilch verovert de bal door een tackle van achteren. Pilch draait met de bal, schiet en ... Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tusker F.C. - RAMSEY FC 1:1

68e minuut.
Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptasiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Valuev geeft een hoge lob. Chojka is nu in balbezit. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Matera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chojka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tusker F.C. - RAMSEY FC 2:1

84e minuut.
Chojka is nu in balbezit. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński passt de bal zonder na te denken. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nduria probeert naar een medespeler te passen. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz geeft een lange en hoge pass. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Matera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tusker F.C. 40%, RAMSEY FC 60%.
Tusker F.C. - RAMSEY FC 2:1