Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KipKøntë kenz bestz fc
WM Tactiek hh
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 22.3
goed Schieten zwak
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Abol speelt de bal door. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba passt de bal met de wreef. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Kenyatta rent richting de bal. Mambo-Mumba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenyatta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Cisło geeft de bal voor. Klungelig pakt Simiyu de bal. Chesire met een sublieme pass. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abol probeert de bal aan de voet te houden. Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft de bal voor. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Abol rent richting de bal. Abol passt de bal in één keer door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Shikuku probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 1:0

16e minuut.
Kuszende maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kenyatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kenyatta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cisło neemt de hoekschop. Shikuku bokst de bal weg. Chipende rent richting de bal. Kuszende onderschept slim de pass. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 2:0

17e minuut.
Abol is nu in balbezit. Abol met een sublieme pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 3:0

19e minuut.
Wambugu speelt de bal door. Kibet probeert naar een medespeler te passen. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Onyancha probeert de bal aan de voet te houden. Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mambo-Mumba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 4:0

24e minuut.
Wambugu passt de bal zonder na te denken. Muhavi rent richting de bal. Machethe maakt een afschuwelijke overtreding. Machethe krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Muhavi raakt geblesseerd tijdens het duel. Muhavi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Shikuku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 5:0

30e minuut.
Abol passt de bal zonder na te denken. Onyancha rent richting de bal. Kuszende onderschept slim de pass. Kuszende schiet op doel. Shikuku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 6:0

35e minuut.
Chesire met de inworp. Gupta rent richting de bal. Gupta geeft de bal voor. Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shikuku trapt de bal weg. Chipkemie kopt de bal weg. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Shikuku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 7:0

45e minuut.
Kenyatta onderschept slim de pass. Kenyatta geeft de bal voor. Simiyu kopt de bal weg. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo schiet op doel. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KipKøntë 24%, kenz bestz fc 76%.
FC KipKøntë - kenz bestz fc 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Machethe de bal. Machethe speelt de bal door. Daar is Matilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Wambugu controleert de bal met de borst. Abol probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba geeft een hoge lob. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba geeft de bal voor. Gupta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende schiet op doel. Shikuku bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Kuszende rent richting de bal. Kuszende met een sublieme pass. Gupta rent richting de bal. Gupta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 8:0

74e minuut.
Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło passt de bal in één keer door. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Shikuku bokst de bal weg. Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba geeft de bal voor. Onyancha probeert de bal aan de voet te houden. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gupta speelt de bal door. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Kuszende rent richting de bal. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 9:0

79e minuut.
Mambo-Mumba met een sublieme pass. Kuszende rent richting de bal. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Abol passt de bal met de wreef. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło passt de bal in één keer door. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 10:0

84e minuut.
Chesire heeft problemen om de bal te vangen. Chesire geeft een hoge lob. Kuszende met een sublieme pass. Gupta rent richting de bal. Gupta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Onyancha de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 11:0

87e minuut.
Gupta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chipende de bal. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 12:0

90e minuut.
Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło geeft een hoge lob. Kenyatta heeft problemen om de bal te vangen. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KipKøntë - kenz bestz fc 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KipKøntë 20%, kenz bestz fc 80%.
FC KipKøntë - kenz bestz fc 13:0