Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Redmen FC Northland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Bayo met een harde bal richting middenveld. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga speelt de bal door. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maiyani kopt de bal weg. Lagat rent richting de bal. Lagat met een sublieme pass. Semenya rent richting de bal. Semenya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - Northland 0:1

36e minuut.
Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Kibet verovert de bal door een tackle van achteren. Kibet speelt de bal door. Semenya rent richting de bal. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 66%, Northland 34%.
The Redmen FC - Northland 0:1

50e minuut.
Dulecha geeft een hoge lob. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka speelt de bal door. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi passt de bal met de wreef. Dulecha is nu in balbezit. Semenya rent richting de bal. Semenya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - Northland 0:2

68e minuut.
Peponi kopt de bal weg. Semenya is nu in balbezit. Chelanga rent richting de bal. Semenya verovert de bal door een tackle van achteren. Semenya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Njoka verovert de bal door een tackle van achteren. Njoka passt de bal met de wreef. Kimaiyo geeft een lange en hoge pass. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 43%, Northland 57%.
The Redmen FC - Northland 0:2