Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swindon park FC Mbugua fc 24
451 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 35.5
average Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ťuhýk rent richting de bal. Zaman begaat een overtreding. Ťuhýk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Sveen kopt de bal weg. Husson is nu in balbezit. Husson schiet op doel. Mungai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:1

16e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele verovert de bal door een tackle van achteren. Sveen rent richting de bal. Sveen geeft een lange en hoge pass. Mungai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mbuvi met een sublieme pass. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:2

27e minuut.
Karai controleert de bal met de borst. Pinto met een sublieme pass. Maxime rent richting de bal. Husson onderschept slim de pass. Husson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Daar is Sveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sveen passt de bal zonder na te denken. Ťuhýk speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Gacharia heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:3

35e minuut.
Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Gacharia met een sublieme pass. Peponi kan de bal niet met de borst controleren. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Mungai trapt de bal weg van het doel. Ruscher kopt de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zaman onderschept slim de pass. Zaman geeft de bal voor. Kitutele kopt de bal weg. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:4

38e minuut.
Zaman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ťuhýk de bal. Ťuhýk met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swindon park FC 75%, Mbugua fc 24 25%.
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:4

46e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi speelt de bal door. Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:5

47e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto speelt de bal door. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ruscher passt de bal in één keer door. Daar is Sveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sveen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sveen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mungai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:6

55e minuut.
Sveen geeft een lange en hoge pass. Daar is Gacharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Mungai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:7

56e minuut.
Daar is Mbuvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbuvi passt de bal zonder na te denken. Daar is Gacharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson onderschept slim de pass. Husson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ťuhýk passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:8

65e minuut.
Klungelig pakt Karai de bal. Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Mungai bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Gacharia de bal. Sveen rent richting de bal. Sveen geeft een lange en hoge pass. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen rent richting de bal. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen is nu in balbezit. Sveen schiet op doel. Mungai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:9

72e minuut.
Sveen passt de bal zonder na te denken. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Mungai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:10

73e minuut.
Matiba met een sublieme pass. Daar is Peponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:11

76e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal zonder na te denken. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:12

79e minuut.
Husson is nu in balbezit. Maxime verovert de bal door een tackle van achteren. Maxime geeft de bal voor. Ruscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto met een sublieme pass. Husson rent richting de bal. Husson draait met de bal, schiet en ... Mungai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:13

87e minuut.
Maxime geeft een hoge lob. Ruscher is nu in balbezit. Ruscher passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ruscher kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto speelt de bal door. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Peponi geeft een hoge lob. Sveen is nu in balbezit. Sveen passt de bal in één keer door. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swindon park FC 82%, Mbugua fc 24 18%.
Swindon park FC - Mbugua fc 24 0:13