Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
airenian fc FC KipKøntë
433 Tactiek WM
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 35.5
redelijk Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Minhoca heeft problemen om de bal te vangen. Minhoca passt de bal zonder na te denken. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Tengelei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:1

6e minuut.
Chipkemie is nu in balbezit. Chipkemie geeft een hoge lob. Ochiang rent richting de bal. Ochiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:2

8e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Gupta speelt de bal door. Kamau speelt de bal door. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... Tengelei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Minhoca verovert de bal door een tackle van achteren. Minhoca passt de bal zonder na te denken. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi schiet op doel. Tengelei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:3

16e minuut.
Koimbori passt de bal met de wreef. Ochiang rent richting de bal. Kimaiyo is nu in balbezit. Ochiang onderschept slim de pass. Ochiang geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:4

17e minuut.
Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo speelt de bal door. Mambo-Mumba met een sublieme pass. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tengelei trapt de bal weg van het doel. Daar is Mbugua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Minhoca is nu in balbezit. Minhoca geeft een hoge lob. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang draait met de bal, schiet en ... Tengelei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:5

22e minuut.
Minhoca probeert naar een medespeler te passen. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. Mwachofi probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Chipkemie verovert de bal door een tackle van achteren. Chipkemie met een sublieme pass. Gupta speelt de bal door. Klungelig pakt Minhoca de bal. Minhoca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:6

38e minuut.
Chesire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minhoca kan de bal niet met de borst controleren. Minhoca geeft de bal voor. Angara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:7

42e minuut.
Ochiang passt de bal zonder na te denken. Minhoca rent richting de bal. Minhoca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shah de bal onder controle te krijgen. Tengelei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:8

44e minuut.
Chipkemie speelt de bal door. Klungelig pakt Gupta de bal. Gupta met een sublieme pass. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel. Tengelei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abol komt het veld opgelopen. Mbuvi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airenian fc 81%, FC KipKøntë 19%.
airenian fc - FC KipKøntë 0:8

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tengelei trapt de bal weg. Abol kopt de bal weg. Daar is Mwachofi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:9

55e minuut.
Mbugua is nu in balbezit. Ochiang met een sublieme pass. Maranga rent richting de bal. Chipkemie heeft problemen om de bal te vangen. Chipkemie geeft een lange en hoge pass. Tengelei bokst de bal weg.

59e minuut.
Gitonga geeft de bal voor. Klungelig pakt Abol de bal. Ochiang speelt de bal door. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... Tengelei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Abol rent richting de bal. Abol passt de bal in één keer door. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:10

71e minuut.
Kimaiyo met de inworp. Ochiang met een sublieme pass. Mwachofi heeft problemen om de bal te vangen. Abol is nu in balbezit. Abol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:11

73e minuut.
Mwachofi probeert naar een medespeler te passen. Abol rent richting de bal. Abol passt de bal in één keer door. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:12

77e minuut.
Ochiang is nu in balbezit. Ochiang geeft een hoge lob. Abol rent richting de bal. Abol haalt uit met een fantastische trap. Tengelei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:13

79e minuut.
Koimbori heeft problemen om de bal te vangen. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire geeft een lange en hoge pass. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ochiang onderschept slim de pass. Abol is nu in balbezit. Abol met een sublieme pass. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Ochiang speelt de bal door. Mwachofi speelt de bal door. Abol rent richting de bal. Abol draait met de bal, schiet en ... Tengelei bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Abol geeft de bal voor. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
airenian fc - FC KipKøntë 0:14

87e minuut.
Okayu geeft de bal voor. Inworp. Gupta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airenian fc 76%, FC KipKøntë 24%.
airenian fc - FC KipKøntë 0:14