Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Burst Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 34.3
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Gachukia met een harde bal richting middenveld. Həmidov kopt de bal weg. Munandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ... Gachu bokst de bal weg.

14e minuut.
Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina geeft de bal voor. Həmidov kopt de bal weg. Masya heeft problemen om de bal te vangen. Masya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chipende trapt de bal weg van het doel. Mališ kopt de bal weg. Daar is Lekimeju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov geeft een hoge lob. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ... Sipahi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Munandi is nu in balbezit. Sipahi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Munandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munandi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Həmidov kan de bal niet met de borst controleren. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony schiet op doel. Madziar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:0

34e minuut.
Veli met een snelle inworp. Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa geeft een lange en hoge pass. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lekimeju is nu in balbezit. Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipahi met een sublieme pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hana Jahouri passt de bal zonder na te denken. Kapa met een sublieme pass. Sipahi rent richting de bal. Sipahi schiet op doel. Gachu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:1

45e minuut.
Valuev komt het veld opgelopen. Ptasiński komt het veld opgelopen. Pilch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 54%, Tusker F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:1

46e minuut.
Arango Saenz komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu onderschept slim de pass. Bu probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:2

53e minuut.
Arango Saenz kopt de bal weg. Daar is Hana Jahouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Omondi rent richting de bal. Hana Jahouri verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chojka de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:3

59e minuut.
Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:4

70e minuut.
Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri rent richting de bal. Klungelig pakt Arango Saenz de bal. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ... Gachu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Veli geeft de bal voor. Arango Saenz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Origi is nu in balbezit. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar verovert de bal door een tackle van achteren. Madziar probeert naar een medespeler te passen. Chojka rent richting de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 64%, Tusker F.C. 36%.
Papanui Burst - Tusker F.C. 1:5