Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenz bestz fc The Redmen FC
hh Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten redelijk
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Muhavi is nu in balbezit. Muhavi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chipende de bal. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Odhiambo probeert de bal aan de voet te houden. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani speelt de bal door. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - The Redmen FC 0:1

7e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Chudasama is nu in balbezit. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama verovert de bal door een tackle van achteren. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - The Redmen FC 0:2

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chelanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gitonga geeft de bal voor. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shikuku trapt de bal weg van het doel. Simiyu kopt de bal weg. Daar is Matiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Machethe rent richting de bal. Machethe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Matilu de bal. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu begaat een overtreding. Matilu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 52%, The Redmen FC 48%.
kenz bestz fc - The Redmen FC 0:2

47e minuut.
Wambugu verovert de bal door een tackle van achteren. Wambugu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maiyani de bal. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mbareck speelt de bal door. Machethe rent richting de bal. Machethe passt de bal in één keer door. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Matiku de bal. Simiyu speelt de bal door. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap. Bayo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - The Redmen FC 1:2

78e minuut.
Klungelig pakt Gitonga de bal. Chelanga rent richting de bal. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Simiyu rent richting de bal. Simiyu passt de bal met de wreef. Odhiambo is nu in balbezit. Odhiambo schiet op doel. Bayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenz bestz fc - The Redmen FC 2:2

86e minuut.
Odhiambo passt de bal zonder na te denken. Gitonga is nu in balbezit. Wambugu verovert de bal door een tackle van achteren. Chelanga rent richting de bal. Chelanga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 52%, The Redmen FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenz bestz fc - The Redmen FC 2:2