Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbugua fc 24 THE ELITES
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 21.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Odumbe rent richting de bal. Odumbe speelt de bal door. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi met een sublieme pass. Santos verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kitutele onderschept slim de pass. Sveen rent richting de bal. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Husson rent richting de bal. Husson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barkley passt de bal zonder na te denken. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen passt de bal zonder na te denken. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Inworp. Ťuhýk met een snelle inworp. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Ngumi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ťuhýk met de inworp. Ruscher geeft de bal voor. Barkley maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Odhiambo krijgt een gele kaart. Barkley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sveen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kibowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 1:0

23e minuut.
Husson passt de bal in één keer door. Barkley rent richting de bal. Odhiambo rent richting de bal. Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Barkley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ruscher geeft een hoge lob. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo onderschept slim de pass. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 2:0

41e minuut.
Ťuhýk verovert de bal door een tackle van achteren. Ngumi onderschept slim de pass. Ťuhýk onderschept slim de pass. Ťuhýk heeft problemen om de bal te vangen. Ťuhýk geeft de bal voor. Paal! Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley met een sublieme pass. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 3:0

44e minuut.
Ťuhýk rent richting de bal. Ťuhýk geeft de bal voor. Daar is Odhiambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 4:0

45e minuut.
Odumbe heeft problemen om de bal te vangen. Barkley rent richting de bal. Odumbe begaat een overtreding. Odumbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 39%, THE ELITES 61%.
Mbugua fc 24 - THE ELITES 4:0

50e minuut.
Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo geeft een lange en hoge pass. Lelel speelt de bal door. Odumbe is nu in balbezit. Odumbe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson is nu in balbezit. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ruscher geeft een lange en hoge pass. Barkley rent richting de bal. Odhiambo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odhiambo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Sveen is nu in balbezit. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley is nu in balbezit. Barkley draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kibowen trapt de bal weg. Kitutele kopt de bal weg. Husson met een sublieme pass. Barkley is nu in balbezit. Barkley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kumaty geeft een hoge lob. Barkley is nu in balbezit. Barkley passt de bal met de wreef. Husson rent richting de bal. Husson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 5:0

90e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ťuhýk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sveen neemt zijn aanloop. Kibowen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - THE ELITES 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 32%, THE ELITES 68%.
Mbugua fc 24 - THE ELITES 6:0