Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Wali Indifferent Thunder
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Loloupe rent richting de bal. Koech onderschept slim de pass. Koech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Origi de bal. Origi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio geeft een lange en hoge pass. Phiri is nu in balbezit. Omoro onderschept slim de pass. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Omoro is nu in balbezit. Omoro haalt uit met een fantastische trap. Masamba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Wali - Indifferent Thunder 0:1

22e minuut.
Daar is Ngilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi rent richting de bal. Origi passt de bal met de wreef. Koech is nu in balbezit. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lelel is nu in balbezit. Lelel geeft de bal voor. Phiri kopt de bal weg. Icharia rent richting de bal. Icharia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Wali 46%, Indifferent Thunder 54%.
Technical Wali - Indifferent Thunder 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Origi de bal. Origi geeft de bal voor. Icharia heeft problemen om de bal te vangen. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Phiri geeft een lange en hoge pass. Koech is nu in balbezit. Koech speelt de bal door. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi haalt uit met een fantastische trap. Kola bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Simiyu speelt de bal door. Ochieng rent richting de bal. Ngilu begaat een overtreding. Ngilu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omoro. Macachia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phiri met een snel genomen vrije trap. Icharia is nu in balbezit. Icharia geeft de bal voor. Koech is nu in balbezit. Koech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Omwayo passt de bal in één keer door. Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki begaat een overtreding. Phiri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phiri met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kiplagat probeert naar een medespeler te passen. Bitok rent richting de bal. Mbugua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loloupe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ochieng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mbareck met de inworp. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Wali 37%, Indifferent Thunder 63%.
Technical Wali - Indifferent Thunder 0:1