Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 2.01
  • Stadion: Yimbo FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2526
Yimbo FC Yinthungu fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Kamzee rent richting de bal. Kamzee onderschept slim de pass. Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kamzee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ndugo geeft de bal voor. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee schiet op doel. Karai bokst de bal weg.

14e minuut.
Kamzee rent richting de bal. Kanana onderschept slim de pass. Kanana passt de bal in één keer door. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kiptanui geeft de bal voor. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana schiet op doel. Karai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - Yinthungu fc 0:1

24e minuut.
Wandaba met een sublieme pass. Kanana is nu in balbezit. Kanana passt de bal in één keer door. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Malot geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teroitich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odhieng maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yimbo FC - Yinthungu fc 1:1

36e minuut.
Kanana is nu in balbezit. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana rent richting de bal. Kamzee rent richting de bal. Kamzee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - Yinthungu fc 1:2

41e minuut.
Odinga passt de bal in één keer door. Nduria is nu in balbezit. Odhieng onderschept slim de pass. Odhieng draait met de bal, schiet en ... Mitei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yimbo FC - Yinthungu fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yimbo FC 53%, Yinthungu fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yimbo FC - Yinthungu fc 2:2

48e minuut.
Ambani speelt de bal door. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Kitur rent richting de bal. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - Yinthungu fc 2:3

49e minuut.
Wekessa is nu in balbezit. Kanana rent richting de bal. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Odinga rent richting de bal. Ndugo is nu in balbezit. Odinga is nu in balbezit. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yimbo FC - Yinthungu fc 3:3

65e minuut.
Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana geeft een hoge lob. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui schiet op doel. Kamzee probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kanana is nu in balbezit. Kanana passt de bal zonder na te denken. Wekessa heeft problemen om de bal te vangen. Kamzee rent richting de bal. Kamzee draait met de bal, schiet en ... Karai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaman met een sublieme pass. Jepleting speelt de bal door. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yimbo FC 53%, Yinthungu fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yimbo FC - Yinthungu fc 3:3