Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supa Strikas FC FC Khemet
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gikonyo passt de bal zonder na te denken. Malot rent richting de bal. Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot onderschept slim de pass. Malot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supa Strikas FC - FC Khemet 1:0

10e minuut.
Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Barngetuny geeft een lange en hoge pass. Daar is Thuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbugua rent richting de bal. Mbugua met een sublieme pass. Okoth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kibowen rent richting de bal. Kibowen passt de bal zonder na te denken. Gichure is nu in balbezit. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supa Strikas FC - FC Khemet 2:0

13e minuut.
Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahangi geeft de bal voor. Kamzee kopt de bal weg. Gichure heeft problemen om de bal te vangen. Gichure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kimanthi met een harde bal richting middenveld. Semenya kopt de bal weg. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supa Strikas FC - FC Khemet 2:1

32e minuut.
Malot probeert de bal aan de voet te houden. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya passt de bal zonder na te denken. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah haalt uit met een fantastische trap. Okoth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supa Strikas FC - FC Khemet 2:2

42e minuut.
Daar is Thuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbugua is nu in balbezit. Mbugua passt de bal zonder na te denken. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah draait met de bal, schiet en ... Okoth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supa Strikas FC 54%, FC Khemet 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Supa Strikas FC - FC Khemet 2:2

49e minuut.
Gikonyo rent richting de bal. Mbugua verovert de bal door een tackle van achteren. Mbugua passt de bal in één keer door. Masya rent richting de bal. Masya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supa Strikas FC - FC Khemet 2:3

54e minuut.
Barngetuny rent richting de bal. Barngetuny geeft een lange en hoge pass. Ngetich heeft problemen om de bal te vangen. Shah rent richting de bal. Shah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Shah verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee speelt de bal door. Gichure rent richting de bal. Gichure haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kahangi rent richting de bal. Gichure onderschept slim de pass. Gichure speelt de bal door. Kibowen is nu in balbezit. Kibowen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supa Strikas FC - FC Khemet 3:3

67e minuut.
Kipketer rent richting de bal. Kipketer passt de bal met de wreef. Otieno is nu in balbezit. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Otieno de bal. Masya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamzee. Kamzee krijgt een gele kaart. Masya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barngetuny komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah onderschept slim de pass. Shah probeert naar een medespeler te passen. Masya rent richting de bal. Masya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Shah rent richting de bal. Masya is nu in balbezit. Shah rent richting de bal. Shah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kipketer is nu in balbezit. Gichure is nu in balbezit. Kahangi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kahangi krijgt een gele kaart. Gichure raakt geblesseerd tijdens het duel. Kibowen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kibowen is nu in balbezit. Kibowen draait met de bal, schiet en ... Kimanthi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supa Strikas FC - FC Khemet 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supa Strikas FC 53%, FC Khemet 47%.
Supa Strikas FC - FC Khemet 4:3