Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yimbo FC STONG STAR FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 27.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Kamzee passt de bal in één keer door. Odinga rent richting de bal. Odinga passt de bal zonder na te denken. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lihalakha onderschept slim de pass. Lihalakha speelt de bal door. Kamau is nu in balbezit. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lihalakha probeert naar een medespeler te passen. Kirwa rent richting de bal. Ambani onderschept slim de pass. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kenyatta geeft een hoge lob. Ivuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitur onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kirwa de bal. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:1

33e minuut.
Ndugo rent richting de bal. Yongo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ndugo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenyatta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:2

40e minuut.
Ivuti met een sublieme pass. Kenyatta is nu in balbezit. Kirwa is nu in balbezit. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yimbo FC 56%, STONG STAR FC 44%.
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:3

54e minuut.
Ambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau speelt de bal door. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kamau met een sublieme pass. Klungelig pakt Ambani de bal. Kirwa speelt de bal door. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kitur is nu in balbezit. Ivuti onderschept slim de pass. Ivuti geeft een hoge lob. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:4

66e minuut.
Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee passt de bal zonder na te denken. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kirwa is nu in balbezit. Wekessa onderschept slim de pass. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta draait met de bal, schiet en ... Kirwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yimbo FC 69%, STONG STAR FC 31%.
Yimbo FC - STONG STAR FC 0:4