Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 2.01
  • Stadion: kaula fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1428
kaula fc Yimbo FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Kitur met een snelle inworp. Jepleting rent richting de bal. Jepleting passt de bal in één keer door. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - Yimbo FC 0:1

19e minuut.
Konchellah rent richting de bal. Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Muliro is nu in balbezit. Odinga onderschept slim de pass. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich verovert de bal door een tackle van achteren. Teroitich probeert naar een medespeler te passen. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng draait met de bal, schiet en ... Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Muliro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odumbe geeft een lange en hoge pass. Daar is Kitur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jepleting de bal. Sheikh is nu in balbezit. Sheikh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 42%, Yimbo FC 58%.
kaula fc - Yimbo FC 0:1

66e minuut.
Kitur kopt de bal weg. Kamzee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sheikh. Sheikh krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Wambugu de bal. Ambani is nu in balbezit. Ambani passt de bal in één keer door. Sheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheikh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ambani rent richting de bal. Ambani passt de bal met de wreef. Nyaga geeft de bal voor. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaula fc - Yimbo FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 55%, Yimbo FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaula fc - Yimbo FC 1:1