Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 2.01
  • Stadion: reach fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2686
reach fc Supa Strikas FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Gikonyo passt de bal zonder na te denken. Kimani rent richting de bal. Kimani met een sublieme pass. Koskei is nu in balbezit. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - Supa Strikas FC 1:0

23e minuut.
Kamzee geeft een hoge lob. Kipketer geeft een lange en hoge pass. Malot kopt de bal weg. Kimani probeert de bal aan de voet te houden. Kibowen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gichure verovert de bal door een tackle van achteren. Gichure geeft een lange en hoge pass. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen haalt uit met een fantastische trap. Cheruiyot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa geeft een lange en hoge pass. Ochiang probeert de bal aan de voet te houden. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Wekessa begaat een overtreding. Ochiang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kimani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ngetich is nu in balbezit. Koskei onderschept slim de pass. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 52%, Supa Strikas FC 48%.
reach fc - Supa Strikas FC 1:0

52e minuut.
Maina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simiyu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gikonyo geeft een lange en hoge pass. Wekessa rent richting de bal. Kimani begaat een overtreding. Wekessa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamzee komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reach fc - Supa Strikas FC 1:1

64e minuut.
Kibowen onderschept slim de pass. Kibowen speelt de bal door. Gikonyo met een sublieme pass. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Malot is nu in balbezit. Malot passt de bal zonder na te denken. Gichure rent richting de bal. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koskei rent richting de bal. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Mambo-Mumba verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei schiet op doel. Okoth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 52%, Supa Strikas FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reach fc - Supa Strikas FC 1:1