Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STONG STAR FC Technical Wali
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten zwak
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Kiprotich geeft de bal voor. Kipketer kopt de bal weg. Klungelig pakt Phiri de bal. Kirwa rent richting de bal. Kirwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STONG STAR FC - Technical Wali 1:0

14e minuut.
Ivuti geeft een hoge lob. Mbugua kopt de bal weg. Kipketer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Phiri passt de bal zonder na te denken. Kirwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamau speelt de bal door. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masamba trapt de bal weg van het doel. Kamau kopt de bal weg. Prus is nu in balbezit. Prus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kiplagat kopt de bal weg. Ochieng is nu in balbezit. Ochieng passt de bal in één keer door. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. Gacharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Masamba met een harde bal richting middenveld. Ivuti kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirwa de bal. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. Masamba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STONG STAR FC - Technical Wali 2:0

44e minuut.
Ohyancha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Murunga met de inworp. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Murunga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ohyancha de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murunga neemt de hoekschop. Icharia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STONG STAR FC 46%, Technical Wali 54%.
STONG STAR FC - Technical Wali 2:0

64e minuut.
Kamau is nu in balbezit. Kamau met een sublieme pass. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kiprotich de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kirwa rent richting de bal. Kirwa geeft een lange en hoge pass. Kiprotich kopt de bal weg. Prus is nu in balbezit. Prus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Odindo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Icharia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Origi is nu in balbezit. Origi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ndugo geeft de bal voor. Ivuti heeft problemen om de bal te vangen. Ivuti haalt uit met een fantastische trap. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STONG STAR FC 52%, Technical Wali 48%.
STONG STAR FC - Technical Wali 2:0