Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Marita Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3186
Marita Mumias Tigers
Kali Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Keter geeft een hoge lob. Roca controleert de bal met de borst. Boit speelt de bal door. Koech is nu in balbezit. Koech schiet op doel. Kiongo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Mumias Tigers 1:0

20e minuut.
Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Keter probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roca neemt de hoekschop. Koech kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Roca met een sublieme pass. Lagat is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Mariuki is nu in balbezit. Mariuki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keter de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Basuki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu speelt de bal door. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Mumias Tigers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 49%, Mumias Tigers 51%.
Marita - Mumias Tigers 2:0

75e minuut.
Lagat met een sublieme pass. Macachia geeft een lange en hoge pass. Boit rent richting de bal. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Şofariu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kiongo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şofariu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marita - Mumias Tigers 3:0

86e minuut.
Icharia speelt de bal door. Lagat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asiedu de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ilie met de inworp. Mariuki rent richting de bal. Mariuki met een sublieme pass. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marita 38%, Mumias Tigers 62%.
Marita - Mumias Tigers 3:0