Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Potatoes weshfc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Daar is Letipilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chelanga onderschept slim de pass. Chelanga geeft een lange en hoge pass. Maruti is nu in balbezit. Maruti draait met de bal, schiet en ... Ngumi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Omwayo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kamade de bal. Lorupe is nu in balbezit. Lorupe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chipkemie met een sublieme pass. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu passt de bal met de wreef. Muhavi rent richting de bal. Muhavi haalt uit met een fantastische trap. Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade passt de bal zonder na te denken. Cheruiyot is nu in balbezit. Muhavi verovert de bal door een tackle van achteren. Muhavi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baiya met een sublieme pass. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech begaat een overtreding. Koech krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Letipilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiya kan de bal niet met de borst controleren. Baiya geeft een hoge lob. Muhavi krijgt zijn hoofd ertegen. Kiongo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Potatoes - weshfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 58%, weshfc 42%.
Bohemian Potatoes - weshfc 1:0

59e minuut.
Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade passt de bal in één keer door. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Potatoes - weshfc 1:1

84e minuut.
Omwayo is nu in balbezit. Omwayo passt de bal met de wreef. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti onderschept slim de pass. Maruti haalt uit met een fantastische trap. Ngumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 59%, weshfc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Potatoes - weshfc 1:1